Zlatan Ibrahimović želi karijeru završiti u Milanu

Zlatan Ibrahimović, MilanPrema izjavama agenta Zlatana Ibrahimovića, Mina Raiole, švedski nogometaš ima želju karijeru završiti upravo u redovima sadašnjeg kluba, Milana.

Nakon nedjeljnog poraza u gradskom derbiju od Intera (1-0) pojavile su se špekulacije o Ibrahimovićvom nezadovoljstvu u Milanu, pa je igračev agent odlučio opovrgnuti takva nagađanja.

“Zlatan je malo uzrujan nakon poraza u derbiju jer on nikada i ni u čemu ne voli gubiti. S druge strane, znam da želi do kraja karijere ostati u Milanu jer se na San Siru osjeća jako ugodno i ima vrlo dobar odnos s klubom”, izjavio je Raiola.

U priču oko nezadovoljstva švedskog napadača upleo se i nerealizirani transfer Carlosa Teveza iz Manchester Cityja u Milan.

“Zlatan je uvijek volio oko sebe imati što bolje saigrače kako bi što više pobjeđivao, a pozitivan pomak je ipak ostanak Pata u ekipi”, poručio je Raiola.

Posted by on 2012-01-18. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login